A reușit să scape din arestul preventiv

Judecătorii Înaltei Curţi de casaţie şi Justiţie au dispus măsura controlului judiciar. Fostul ministru al Economiei, inculpat în dosarul fostei şefe antimafia, are însă interdicţia de a părăsi ţara. Alina Bica, Dorin şi Alin Cocoş rămân în continuare în arest preventiv, infomează romania tv.

Adriean-VideanuSentinţa eliberării a fost dată în miez de noapte, după mai multe ore de audieri a celor implicaţi în dosar, informează România TV. Doar Adriean Videanu i-a convins pe magistraţi ca să fie eliberat, iar aceştia au decis ca fostul ministru al economiei să fie plasat sub control judiciar.

Controlul judiciar presupune prezentarea la poliţie şi la termenele de judecată de fiecare dată când este chemat. Celelalte 3 persoane implicate în dosar, Alin şi Dorin Cocoş, precum şi Alina Bica au primit mandate de reţinere pentru 30 de zile, în cazul ultimilor doi fiind vorba de alte două mandate, ei mai având câte un mandat de reţinere.

Adriean Videanu a fost reţinut, joi seară, de DNA în dosarul fostei şefe DIICOT, Alina Bica, potrivit România TV. Fostul edil al Capitalei este acuzat de procurorii anticorupţie de complicitate la abuz în serviciu.

Citește mai mult pe romaniatv.net

Leave a Reply