Acuzații la adresa șefei DNA

Fostul șef al DIICOT s-a aflat miercuri, 4 februarie 2015, în fața magistraților pentru a contesta măsura de arest preventiv adoptată în cazul său, scrie stiripesurse.ro.

alina-bica-proiect-critic-pentru-diicot-ul-condus-de-olaru-91892-1În pledoaria susținută în fața judecătorilor, Alina Bica a precizat că singura sa vinovăție, în cele două dosare, este faptul că este prietenă “cu o anumită doamnă”. Ea s-a referit în mod evident la Elena Udrea.

Mai mult decât atât ea o acuză pe șefa DNA Laura Codruta Kovesi că de când a preluat conducerea DNA au început să i se găsească probleme. Bica susține că nu a existat nicio suspiciune la adresa sa înainte ca Laura Kovesi să fie numită la DNA, insinuând că noua șefă DNA a pornit anchetele împotriva sa, deși ar fi nevinovată.

Alina Bica a cerut o confruntare cu ceilalți învinuiți din dosar – în special cu Gheorghe Stelian și ceilalți presupuși beneficiari ai restituirii supraevaluate de ANRP. Ea susține că nu îi cunoaște pe aceștia iar pe Dorin Cocoș nu l-ar fi văzut decât de 2 ori dar judecatorii i-au refuzat confruntarea.

Citește mai mult pe stiripesurse.ro

Leave a Reply