Afirmațiile lui Tăriceanu după întâlnirea lui Klaus Johannis

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a declarat ”bucuros”, luni, de ”dorinţa de comunicare şi de colaborare inter-instituţională” a preşedintelui Klaus Iohannis, el făcând aceste afirmaţii la Senat, după întâlnirea pe care a avut-o la Cotroceni cu şeful statului, scrie mediafax.ro.

calin-popescu-tariceanu”Am trecut în revistă chestiuni de actualitate politică şi de perspectivă, lucruri importate, care ţin de relaţia inter-instituţională. Ceea ce mă bucură, este că constat la preşedinte dorinţa de comunicare şi de colaborare interinstituţională, aşa cum este firesc, într-o ţară normală, cu instituţii solide şi care gândesc, totuşi, în perspectivă, ţinând cont de interesul cetăţeanului.”, a menţionat Tăriceanu.

Întrebat despre subiectele concrete ale discuţiilor, Tăriceanu nu a dat alte amănunte.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, luni dimineaţă, la Palatul Cotroceni, cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu, pe tema priorităţilor legislative ale sesiunii parlamentare.

Din partea preşedintelui Klaus Iohannis, la discuţiile de la Palatul Cotroceni participă consilierii prezidenţiali Dan Mihalache şi Laurenţiu Ştefan.

Şeful statului a scris, luni, pe Facebook, despre întâlnirea cu şefii celor două Camere ale Parlamentului, că ”sesiunea parlamentară care începe ne oferă o şansă de a arăta cetăţenilor că am înţeles cu toţii mesajul celor care au votat în noiembrie 2014”.

Citește mai multe pe mediafax.ro

One Comment:

  1. Dl Tariceanu este un om politic echilibrat, deschis dialogului construnctiv si eficient.

Leave a Reply