ALDE Mehedinți: Remanierea, doar un exercițiu de imagine al Guvernului

ALDE Mehedinți, prin intervenția președintelui filialei județene, Viorel Palașcă, susține că remanierea Guvernului prin îndepărtarea celor trei miniștri, este doar un exercițiu de imagine al Executivului Cioloș.

În cadrul unei intervenții media, Viorel Palașcă, președintele ALDE Mehedinți, a vorbit despre schimbarea celor trei miniștri din Guvernul României, catalogând această măsură ca o simplă strategie de PR a Executivului condus de Dacian Cioloș.

Vpalasca 0204”Remanierea Guvernului nu reprezintă altceva decât o strategie de PR a Executivului Cioloș și nimic altceva. Premierul a ales să înlăture acei miniștri care au probleme de imagine și au creat prejudicii Executivului, dar miniștrii care ar fi trebuit să plece de mult sunt încă ținuți pe funcții. Această remaniere s-a încadrat în logica strategiei de PR pe care Guvernul a pus-o la cale începând cu prima zi a acestei săptămâni. Mai mult decât atât, Cioloș și miniștri săi au început să se laude cu nereușitele de până acum, județul Mehedinți fiind un exemplu foarte clar în ceea ce privește lipsa de performanță și de implicare a Guvernului tehnocrat. Săptămâna curățirii imaginii Guvernului a continuat cu lansarea programului sau strategiei economice de țară. Numele complet al strategiei lui Cioloș este „România policentrică la orizontul 2035”, ceea ce este bizar pentru că Guvernul Cioloș nu știe ce face mâine dar trasează deja liniile de dezvoltare ale țării pe următorii 25 de ani. Practic, această remaniere este doar praf în ochii românilor, făcută pe criterii numai de premier știute și, din păcate, în Guvern au rămas pe funcții miniștii care sunt definiți prin gafele făcute și care par a avea alte priorități decât bunăstarea românilor. În final, premierul trebuie să înțeleagă că, dacă vrea cu adevărat un Guvern performant, atunci ar trebui să facă mai multe schimbări și să umble la acele portofolii cu adevărat problematice.”

Leave a Reply