ALDE Mehedinți, soluție pentru România: TĂRICEANU – Prim-ministru

Reprezentații ALDE Mehedinți au anunțat în cadrul unei conferințe de presă, organizată astăzi, 24 noiembrie 2016, decizia formațiuni de a desemna pentru funcția de prim-ministru al României pe domnul Călin Popescu-Tăriceanu.

Decizia ca Tăriceanu să fie viitorul prim-ministrul desemnat al ALDE este motivată de încrederea, în rândul cetățenilor, de care se bucură actualul lider al ALDE. Viorel Palașcă, candidat la Camera Deputaților în județul Mehedinți, a amintit rezultatele bunei guvernări din perioada 2004-2008, în timpul căreia românii au trăit mult mai bine decât în prezent.

sibinescu-palasca”La sfârșitul săptămânii trecute, ALDE l-a desemnat drept candidat la funcția de prim-ministru al României pe domnul Călin Popescu-Tăriceanu. Cred că există toate argumentele pentru a face această nominalizare. Acest lucru înseamnă, în primul rând, că domnul Călin Popescu-Tăriceanu are mare susținere, evident, în cadrul ALDE, dar și o foarte bună susținere în cadrul electoratului. Din deplasările care s-au făcut, în timp, și chiar în această campanie electorală, s-a observat că oamenii au o foarte mare receptivitate la acest nume și își amintesc de vremurile bune pe care le-au trăit în perioada guvernării Tăriceanu, 2004-2008. Suntem convinși că în momentul în care se va forma noul guvern, din care și ALDE va face parte, opțiunea noastră de a nominaliza drept candidat pe domnul Călin Popescu-Tăriceanu, este cât se poate de viabilă, de serioasă dar mai ales în folosul cetățenilor României. Această soluție reprezintă garanția că românii o pot duce mai bine decât o duc acum, cel puțin la fel de bine cum au dus-o în perioada 2004-2008.”, a declarat președintele ALDE Mehedinți, Viorel Palașcă.

Liderul ALDE Mehedinți, Viorel Palașcă, a argumentat că prin desemnarea domnului Călin Popescu-Tăriceanu ca viitor prim-ministru, ALDE arată că are soluții pentru România, cu rezultate evidente, spre deosebire de PNL și USL care, din lipsă de soluții interne, a ales să susțină un om străin de România.

”Acest gest de nominalizare a unui candidat din partea noastră la funcția de prim-ministru arată și faptul că ALDE are soluții nu ca PNL sau USR care mizează pe un candidat care nu participă la alegeri dar mai ales un posibil premier care și-a dovedit în mod cert incompetența în această funcție și aici vorbim de domnul Dacian Cioloș. Credem că nominalizarea și susținerea lui în continuare pentru a fi prim-ministrul României reprezintă o ofensă adusă românilor, reprezintă o ofensă adusă tuturor celor care trăiesc de pe o zi pe alta și reprezintă o ofensă adusă tuturor celor care doresc o Românie puternică. o Românie dezvoltată. Dânsul nu reprezintă decât interfața unor interese străine României și suntem convinși că românii vor taxa pe 11 decembrie acest lucru.”, a mai declarat Viorel Palașcă, candidat ALDE Mehedinți la Camera Deputaților.

Leave a Reply