Anunț ”surpriză” pe scena politică din Mehedinți

Scena politică din județul Mehedinți a avut parte de schimbări majore ale ”jocului” în ultima perioadă, începând cu revocarea prefectului și urmată de anunțul actualului primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Ieri, 31 martie 2016, un comunicat de presă dat publicității, de către primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, a confirmat zvonurile care circulau în mediul politic, de ceva timp, privind candidatura lui Constantin Gherghe pentru încă un mandat de primar și la nicio altă funcție în cadrul alegerilor din 5 iunie 2016.

Printr-un mesaj adresat severinenilor, primarul Constantin Gherghe, anunță că NU va mai candida pentru încă un mandat de edil al municipiului Drobeta Turnu Severin. Acest anunț vine ca o confirmare a zvonurilor dezbătute în anumite cercuri politice de la nivelul județului Mehedinți.

Una dintre variantele circulate ar viza sprijinul pentru candidatul PSD, Marius Screciu, în schimbul unor poziții de consilieri locali, județeni dar și cel puțin o poziție de parlamentar la alegerile din toamnă pentru Constantin Gherghe și cei din echipa sa.

Anunțul lui Constantin Gherghe

anunt gherghe

 

 

Leave a Reply