Atac fără precedent la adresa colegilor din PSD

Invitat la o dezbatere organizată de Friedrich-Ebert-Stiftung România , Președintele TSD  a lansat un atac fără precedent la adresa colegiilor și a PSD-ului care l-a transformat într-un” pui de comunist”, scrie stiripesurse.ro.

Mihai-SturzuMihai Sturzu s-a apărat de reproșurile colegilor din țară, care îl consideră responsabil pentru campania dezastroasă a tineretului social – democrat, printr-o declarație șocantă : ” Îmi este rușine de colegii mei!”, potrivit unor participanți.

Mihai Sturzu a fost pentru prima data față în față cu tineretul social – democrat după alegerile prezidențiale. Până în acest moment, se pare că nu și-a găsit timp să organizeze o ședință TSD (sursele susțin că evită), cel mai probabil din cauza faptului că nu are curaj întâlnească cu tinerii partidului.

În contexul în care un student a cerut traininguri mai serioase pentru pesediști, nu doar petreceri politice, Mihai Sturzu a dat vina pe membrii TSD pentru aceste socializări și i-a acuzat de incompetență. Președintele TSD a declarat că îi este rușine de colegii lui și de comportamentul lor în cadrul școlilor politice.

Dezbaterea s-a transformat rapid într-un schimb de replici acide între membrii TSD. În plus, Mihai Sturzu a dat vina și pe PSD care l-a obligat să renunțe la teniși și blugi și l-a transformat într-un ” pui de comunist”.

Președintele TSD a încercat să își convingă colegii că ” totul va fi bine” printr-un discurs lung și plictisitor despre revoluția industrială și cea a internetului, iar apoi a plecat în grabă, deși colegii lui i-au mai adresat întrebări care au rămas fără niciun răspuns.

Sursa stiripesurse.ro

Leave a Reply