Avocat de Mehedinți uns viceprimar al Bucureștiului

După alegerile care au avut loc în 5 iunie 2016, s-a intrat în jocul formării de majorități pentru stabilirea viceprimarilor la nivelul tuturor primăriilor și pentru alegerea vicepreședinților la nivelul Consiliilor Județene.

Cu toate că în majoritatea localităților, viceprimarii vechi sau noi și-au intrat deja în atribuții, la nivelul Bucureștiului, noua garnitură de aleși locali ai Consiliului General și-a desemnat viceprimarii generali ceva mai târziu, mai exact în urmă cu doar o zi.

aureian-badulescu-ovidiu-micsik-inquamphotosPe lângă faptul că cei doi viceprimari nou aleși sunt exponenții majorității PSD-ALDE de la nivelul Consiliului General București, am constatat că unul din cei doi, mai exact Bădulescu Aurelian, este avocat definitiv la Baroul Mehedinți, de unde și titlul articolului. Încă nu cunoaștem exact legăturile acestuia cu județul nostru dar, în cazul în care este mehedințean, ne-am putea mândri cu asemenea reprezentare la acest nivel al administrației din România. Ce-i drept că am mai avut mehedințeni cu funcții înalte la nivelul aparatului de stat și, cu toate astea, județul Mehedinți nu a reușit să performeze așa cum ne-am fi dorit cu toții, dar acesta este un alt subiect.

Revenind la noul viceprimar, avocat al Baroului Mehedinți și, se pare, un apropiat al binecunoscutului Gigi Becali, acesta declară: ”Eu înainte de a deveni ales de cetăţenii din Bucureşti am fost avocat. Şi ştiţi destul de bine. Poate şi dumneavoastră aţi avut probleme acasă. Un avocat, un preot şi un doctor vine acolo unde este chemat. Eu cred că mă pot ocupa de tot ceea ce este nevoie în Bucureşti, de toate problemele oamenilor, în măsura în care putem să aducem un plus în rezolvarea problemelor cetăţenilor şi îmbunătăţirea calităţii nivelului de trai.

Până la urmă, ne bucurăm pentru avocatul de Mehedinți, Aurelian Bădulescu, uns viceprimar al Bucureștiului și poate vom afla mai multe referitor la originile acestui politician. Mult succes!

 

 

Leave a Reply