Băut fiind, nu a mai controlat volanul

Ghinion teribil pentru un severinean care sâmbătă seară petrecea într-un restaurant din zona „Carpaţi” a municipiului Drobeta Turnu Severin, cu ocazia unui botez. Autoturismul său, parcat regulamentar pe I.C. Brătianu, a fost lovit de un şofer beat criţă, scrie mhalert.ro.

accident-1Accidentul s-a petrecut în jurul orelor 20,30 pe strada I.C. Brătianu din municipiul Drobeta Turnu Severin. Proprietarul autoturismului lovit venise la o petrecere organizată cu ocazia unui botez când la un moment dat a auzit un zgomot puternic în stradă.

Un şofer beat criţă, care nu a mai avut controlul asupra autoturismului, a intrat pe contrasens şi s-a oprit în trotuar, nu înainte de a lovi maşina parcată regulamentar.

La faţa locului, a fost solicitat un echipaj de poliţie, care urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Cât priveşte conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, acesta  a fost condus la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi pentru recoltarea de probe biologice.

sursa mhalert.ro

Leave a Reply