Căldură cu porția din cauza costurilor mari, în municipiul severinean

Chiar dacă a fost rezolvată problema furnizării agentului termic în municipiul severinean, nemulțumirile cetățenilor pe acest subiect continuă. În acest moment, nemulțumirile locatarilor sunt cauzate de felul în care Romag Termo a procedat cu perioada de probă a sistemului.

Una din problemele locatarilor este aceea că luna octombrie nu este considerată lună de iarnă și, în această perioadă, agentul termic nu este subvenționat iar ceea ce se consumă până la 1 noiembrie va avea un preț mult mai mare. De asemenea, locatarii mai sunt nemulțumiți de faptul că trebuie să plătească și ”probele” la instalațiile agentului termic făcute de Romag Termo.

dumitru maresiPreședintele Asociației de locatari nr. 18, Dumitru Mareși,  spune că din aceste motive, locatarii pe care îi reprezintă au cerut ca să nu fie pornită căldura în luna octombrie de frica acestor costuri mărite, în zonă locuind foarte multe persoane de vârstă înaintată cu venituri destul de mici.

”Noi am solicitat să nu pornească în octombrie și să pornească cu 1 noiembrie pe cosiderentul că, în practica mai nouă a TERMO, a devenit un obicei să nu se facă probe la cald și atunci, în momentul când se pornește încălzirea, totdeauna se știe că sunt perturbații pe sistem, mai trebuiesc golite instalațiile, mai trebuiesc făcute aerisiri și toate lucrurile astea costă pentru că acum ei nedeclarându-le probe, ne taxează pe noi pentru aceste goliri sau aceste încercări de a porni corect sistemul de încălzire.”, a declarat președintele asociației de locatari nr. 18.

Leave a Reply