#călduraSeverin: Nemulțumire generală!

Severinenii au tot dreptul să fie supărați, să se revolte și să nu accepte tot felul de pretexte din partea celor care vorbesc despre subiectul căldurii din municipiul Drobeta Turnu Severin.

ceas-agent-primarDupă doar o săptămână de calorifere călduțe, severinenii s-au trezit că au rămas iarăși în frig, fără un preaviz din partea autorităților. În seara zilei de miercuri, caloriferele severinenilor s-au răcit iar, fiecare dintre aceștia căutând explicații în stânga și în dreapta, cele două mai răspândite fiind două mari avarii și, culmea, lipsa păcurii.

După încă o noapte de frig, caloriferele au început iar să se încălzească. Din păcate, gradul de încălzire al acestora nu dă semne că ar face față la temperaturi mai mici, așa cum și preconizează în perioada următoare. Și când vorbim de faptul că agentul primar are mai puține grade de cât ar trebui, vorbim în cunoștință de cauză, căci pe adresa redacției am primit o imagine surprinsă la orele acestei dimineți, în jurul orei 8:00, cu un ceas care măsoară temperatura din rețeaua primară, imagine atașată acestui material. Potrivit imaginii, temperatura la agentul primar se ridică la doar 70 grade, temperatură prea mică pentru a face față la frigul care va veni, când va trebui să se ridice pe la 90-100 grade. Aceeași sursă care ne-a transmis imaginea ne-a mai spus că, mai spre dimineață, temperatura înregistra undeva la 50-60 de grade.

Pe de altă parte, unii politicieni, aflați în campanie electorală și care se simt cu musca pe căciulă, cum se spune în popor, încearcă acum să-și transforme neputința în vină pe care o aruncă în alte direcții și fac promisiuni că va fi bine, că ei au rezolvat, dar pentru situația actuală se fac responsabili doar trei instituții: Consiliul local Drobeta Turnu Severin(fost și actual), Primăria Drobeta Turnu Severin și Guvernul României, prin prefectul de Mehedinți. Constatăm că din cadrul acestor instituții mai sunt și candidați care au tupeul să candideze la alegerile parlamentare dar în fine, severinenii vor ține cont.

Practic, în aceste momente, severinenii sunt sătui de tot ce înseamnă politic, dezamăgiții fiind de situația în care se află doar că, aceeași severineni, trebuie să facă deosebirea între cei responsabili și ceilalți candidați, asta pentru o democrație sănătoasă.

 

Leave a Reply