Candidații ALDE vor să demonstreze că sunt cei mai buni

Astăzi, 3 iunie 2016, în ultima zi de campanie electorală, președintele ALDE Mehedinți, Viorel Palașcă, a dat publicității un comunicat de presă prin care întărește faptul că ALDE are candidați în majoritatea comunelor care se bat pentru câștigarea alegerilor.

Din surse bine informate am aflat că, în fapt, ALDE Mehedinți are foarte mulți candidați care se bat cu șanse mari la fotoliile de primar, ceea ce ar aduce noua formațiune în prim planul politicii mehedințene.

În cele ce urmează, vă prezentăm comunicatul de presă al președintelui ALDE Mehedinți, Viorel Palașcă, postat pe pagina de facebook ALDE Mehedinți.

COMUNICAT DE PRESĂ

Vpalasca 0204            Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE este continuatorul liberalismului din România și, de la bun început, prin vocea domnului Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că va participa cu candidați de primar și pe liste proprii la alegerile locale din 5 iunie 2016.

            În județul Mehedinți, avem candidați de primar și liste de consilieri în majoritatea localităților. Toți candidații înscriși sub sigla ALDE vor să demonstreze, la aceste alegeri, că proiectele și programele noastre au susținerea comunităților locale.

            Suntem singura forță politică autentic liberală din România și toți candidații noștri la funcțiile de primar și consilieri se vor lupta ca, în data de 5 iunie 2016, să confirme că ALDE este una dintre cele trei forțe politice de pe scena politică românească.

Viorel Palașcă,

Președinte ALDE Mehedinți

Leave a Reply