Codul Fiscal prin ASUMAREA răspunderii în Parlament

În spațiul public se vorbește tot mai mult despre o dărâmare a guvernului Ponta, în urma votului din Parlament. Pentru a arăta că are o majoritate solidă, Victor Ponta își va asuma răspunderea în fața Parlamentului pe Codul Fiscal, scrie stiripesurse.ro.

tariceanu IIPreședintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că această mișcare va avea loc în luna aprilie. ”La sfârșitul lunii martie, Codul Fiscal va fi depus la Parlament. Guvernul merită testul acesta și își va asuma răspunderea pe Codul Fiscal. Eu vă spun că Guvernul rămâne până în 2016”, a declarat Tăriceanu, la B1 TV.

Asumarea răspunderii va fi un test pentru Guvern, pentru că opoziția va putea depune moțiune de cenzură. Jurnalistul Cătălin Striblea, cel care a realizat interviul cu Tăriceanu, susține că această mișcare a lui Victor Ponta arată că premierul chiar este dispus să rămână până în 2016 la Palatul Victoria.

”Tariceanu a anuntat aseara la Ultimul Cuvant ca guvernul isi va asuma, foarte probabil, raspunderea pe Codul Fiscal. Se va intampla in aprilie. Una peste alta e primul semn ca Ponta s-a hotarat sa ramana in functie. Si ca e dispus sa dea o batalie uriasa pentru asta. Si cu parchetele si cu PNL”, susține Striblea.

Sursa stiripesurse.ro

Leave a Reply