Coincidență sau a știut Băsescu că Elena Udrea va avea probleme?

Culmea coincidenței, Traian Băsescu a ajuns în dimineața zilei de 11 februarie a.c., la sediul PMP, pentru a îşi lua în primire biroul care i-a fost amenajat tocmai de protejata lui, Elena Udrea, în cursul lunii decembrie a anului trecut.

basescu udreaFostul preşedinte a fost aşteptat atunci cu covorul roșu, dar nu a mai apărut, nu a mai dat niciun semn de viață. Potrivit unor surse din cadrul PMP, Băsescu nu i-a anunțat atunci că nu va veni, nici măcar Elena Udrea nu a știut.

Atunci au apărut primele zvonuri că relația dintre Băsescu și Udrea scârțâie, din motive necunoscute. Să fie acesta primul semnal că Băsescu ar fi știut sau ar fi fost anunțat de faptul că Elena Udrea va fi subiectul unui mega-scandal de corupție?

Aceleași surse au spus că a fost pentru prima oară după foarte mulți ani când cei doi și-au făcut sărbătorile separat, ceea ce întărește suspiciunea că Traian Băsescu știa ceva dacă a decis să se delimiteze de protejata sa.

Dacă așa stau lucrurile, nu este mare mirarea că Traian Băsescu a mers să-și ia în primire biroul de la PMP a doua zi după reținerea Elenei Udrea de către procurorii DNA, și în ziua în care se decide arestarea sa pe mandatul unui alt președinte al PMP.

Leave a Reply