Congresul din PSD mai devreme decât se anticipa?

Discuțiile despre situația deosebită în care se află Partidul Social Democrat în urma pierderii alegerilor prezidențiale de către Victor Ponta sunt din ce în ce mai aprinse și doar un Congres, forul sprem de conducere al partiului, ar putea stinge aceste discuții.
PSD1Conform unor surse DC News, Congresul PSD va avea loc pe 20 decembrie 2014. Informația a fost parțial confirmată de Liviu Dragnea, în emisiunea “Punctul de întâlnire”, de la Antena 3. Acesta a spus că este nevoie de organizarea unui Congres PSD în 2014, scrie dcnews.ro.

“Congresul PSD va avea loc fie la începutul anului 2015, fie la finalul lui 2014, dar eu sper că va fi în acest an. S-a discutat că va fi în februarie, dar eu susțin că acest congres trebuie să aibă loc la finalul lui 2014. 1 ianuarie ar fi bine să ne găsească cu bugetul aprobat pentru că este un lucru important. În al doilea rând, la începutul 2015 trebuie să fie cu toate procedurile îndeplinite pentru a începe o reconstrucție serioasă a partidului atât doctrinară, cât și organizațională, dar și din punct de vedere al comunicării”, a zis Liviu Dragnea.

“Este nepermis pentru un partid în 2014 să nu aibă o comunicare constantă foarte bine organizată cu tinerii şi reţelele sociale”, a mai spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Citește mai mult pe dcnews.ro

Leave a Reply