Crin Antonescu, noua declarație ȘOC şi reacţii

Într-o intervenție telefonică la RTV, fostul prezidențiabil al PNL a precizat foarte ferm că ”dacă partidul imi cere, candidez. Nu am nici o ezitare. Nu am părăsit niciodată pe cineva înainte de sfârșitul unei lupte (n.r.: referindu-se la bătălia prezidențială).”

Având în vedere declarațiile din ultimele zile ale lui Crin Antonescu, scenariul revenirii în cursa prezidențială nu mai pare unul imposibil.

În acest context este foarte interesant de urmărit ce se va întampla la Congresul PNL de la sfârșitul acestei luni.

”Vom stabili într-o delegație permanentă după Congres cu privire la candidatul nostru la prezidențiale. Sunt foarte mulți colegi care nu exclud o candidatură a lui Crin Antonescu”, a precizat deputatul PNL, Vlad Nistor, prezent în studioul RTV.

140311627487983114879_geoanaMircea Geoană a reacționat la anunțul făcut astăzi de Crin Antonescu. Contactat de pesurse.ro, Geoană a declarat că acest lucru „arată lipsa de proiect și lipsa de candidați capabili să ofere o alternativă serioasă la ceea ce reprezintă zona de dreapta”

Întrebat dacă se teme de Antonescu ca și candidat al dreptei, Geoană a răspuns „Singurii adversari de pe stânga noi suntem noi înșine.

„Nimeni de pe dreapta nu ne poate învinge (…) Să se hotărască, domnul Iohannis, domnul Antonescu. Se pare că această discuție cu privire la candidatul dreptei cade în derizoriu. Domnul Antonescu spune că nu mai candidează, apoi apare salvatorul național, domnul Iohannis, cred că își pierd bruma de credibilitate. Nu e problema noastră, dar cred că e reconfirmare a faptului că nu au soluții, nu au variante”, a mai declarat Geoană în exclusivitate pentru pesurse.ro

Leave a Reply