Cuvinte grele la adresa lui Klaus Johannis din partea lui Antonescu

Fiind de notorietate faptul că fostul președinte al PNL nu este în relații bune cu viitorul președinte al României, în cadrul unui interviu pentru Gandul, politicianul anului 2012, Crin Antonescu, a spus cuvinte grele la adresa lui Klaus Johannis printre multe altele.

antonescuÎntrebat fiind dacă regretă faptul că nu a candidat la prezidențialele din 16 noiembrie, Crin Antonescu a răspuns sec ”NU!” dar a continuat cu o părere despre ceea ce se întâmplă în societatea românească după alegerea lui Klaus Johannis.

”Am candidat în 2009 la preşedinţie, a fost o candidatură semnificativă. Eram gata să o fac şi în 2012 în ciuda tuturor lucrurilor pe care simţeam că nu mai pot să le suport. Este multă ură, ignoranţă, prostie în viaţa publică, care este adusă nu numai de politicieni, ci şi de jurnalişti. Nu mă victimizez, am comparat cândva politica cu un serviciu de salubritate. La un moment dat ai opţiunea să spui nu. Am construit un proiect cât am putut. Alegerile s-au terminat aşa cum s-au terminat. Dacă Victor Ponta ar fi câştigat aş fi regretat complet că nu am candidat. Având în vedere că această variantă, Klaus Iohannis care a generat ceea ce puţină lume aştepta şi eu nu mai aşteptam o asemenea ripostă la toate lucrurile pe care PSD şi Ponta au înţeles să le facă. Lucrurile merg spre un făgaş natural, privesc cu strângere de inimă ce se întâmplă după 16 noiembrie.

În spatele unui om, dacă această speranţă e pusă într-un singur om, ea e o speranţă nesăbuită şi nedreaptă. Nu va putea rezolva toate problemele societăţii româneşti.

Poate că ştiu că este un om care vorbeşte puţin şi gândeşte cât vorbeşte”, a mai declarat Crin Antonescu, la Gândul.

Ultima parte a spuselor lui Crin Antonescu clarifică, dacă mai era cazul, tipul relației dintre cei doi politicieni, aliați până de curând într-un proiect comun. De altfel, se pare că fostul lider liberal are doar critici la adresa foștilor aliați, chiar și premierul Victor Ponta nefiind de placul lui Antonescu.

”Ponta ar trebui să-şi dea demisia pentru că a pierdut alegerile într-un mod neaşteptat şi atât de clar. PSD l-a condamnat pe Ponta la condiţia de om care nu poate demisia, dacă nu e prim-ministru nu are nicio şansă să revină”, a susţinut Antonescu.

One Comment:

  1. Este comentariul unui looser , acru , generalist , subiectiv , egocentrist . In afara de el mai este cineva corespunzator ca politician ? Iar el cit de bun politician este a dovedit dind pnl-ul pe mina basishtilor . Nu are nici o realizare pozitiva nici ca presh de partid , nici ca presh la Senat – o nulitate .

Leave a Reply