DD-ul ar vrea două ministere

PPDD joacă pe cai mari în aceste zile. După o perioadă de dezintegrare a partidului, când mai bine de jumătate dintre parlamentarii PPDD  au demisionat, Dan Diacpnescu a reușit să anime organizațiile județene  pentru stabilirea de noi majorităţi în consiliile judeţene.
dan_diaconescu_76797700Victor Ponta a declarat că  nu exclude ca PPDD să primească un post ministerial, iar Dan Diaconescu a şi pus ochii pe două ministere: Transporturile şi Diaspora. Dan Diaconescu vrea pentru PPDD  două portofolii, după ce PPDD şi PSD au convenit să semneze un protocol de colaborare.

„Doresc ca până la sfârșitul anului eu, personal, prin prietenii mei din străinatate, să construim sau măcar să începem o autostadă de la Nădlac şi autostrada să se vadă funcționând, iar pentru asta îmi doresc Ministerul Transporturilor. Îmi doresc Ministerul Diasporei ca să îi aduc pe românii din străinătate acasă”, a spus Dan Diaconescu la Digi24.

Victor Ponta a declarat miercuri, după negocieri, că PSD şi PPDD ar putea semna săptămâna viitoare un protocol de colaborare, explicând că cele două partide vor colabora în primul rând la nivel local, dar şi la nivel parlamentar şi guvernamental.

Ponta a admis că este posibil ca PPDD să intre la guvernare, dar a subliniat că acest lucru nu a fost discutat.

Întrebat astfel dacă PPDD ar putea primi posturi de secretar de stat, Ponta a spus că “este posibil acest lucru, dar nu am intrat în detalii”.

Totodată, premierul nu a exclus ca PPDD să primească şi un post de ministru. “Nu exclud această variantă. Nu a fost nici o decizie astăzi. O să discutăm”, a precizat Ponta.

Premierul a arătat că, dacă se va schimba structura politică a Guvernului, va merge în Parlament pentru un nou vot de încredere.

De asemenea, în aceste condiții, Dan Diaconescu începe să se gândească și la redeschiderea postului OTV, teveliziune căreia i-a fost retrasă licența de emisie de către CNA în ianuarie, 2013. sursa dcnews.ro

Leave a Reply