De frica ANI, un primar a divorțat

În România se întâmplă lucruri incredibile: un primar a divorțat de frica Agenției Naționale de Integritate, scrie Psnews.ro.

buhaescu1Mai exact, este vorba despre primarul orasului Uricani, Dănuț Buhăescu, care a fost nevoit să divorțeze de soție pentru că aceasta îi era și consilieră la primărie, iar ANI ar fi considerat această relație drept conflict de interese.

“Treaba e mai delicată, contractul cu Adriana a fost făcut înainte de a deveni soție și nu e chiar așa cum au crezut unii, dar, na, își urmează cursul. Ea îmi este acum consilier personal. Am divorțat de ea. Am divorțat ca să nu afecteze căsătoria locul de muncă, dreptul la muncă, așa cum scrie în Constituție. Și tot așa cum scrie în Constituție, statul ocrotește căsătoria și familia. Și am spus că dacă statul are posibilitatea să interpreteze legea în afara Constituției, ca să nu îi creez eu ei un impediment, să spună că din cauza căsătoriei, Adriana își pierde un loc de muncă, am zis să revin la situația cum eram înainte, adică să nu mai fim căsătoriți”, a declarat primarul Dănuț Buhăescu, potrivit bzi.ro

Sursa PSnews.ro

Leave a Reply