Demisie la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin?

La puțin timp alegerea noului Primar și al noului Consiliu Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, pe piața politică severineană circulă zvonul unei demisii surprinzătoare la vârful Primăriei municipale.

primaria severinÎn cursul zilei de astăzi, 15 iunie 2016, au început să circule mai multe zvonuri referitoare la demisia lui Constantin Gherghe din funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Mai mult decât atât, se pare că deja a fost convocată o ultimă ședință extraordinară a vechiului Consiliu Local al municipiului pentru a se lua act de demisie și de a se alege un primar interimar pentru doar câteva zile.

Situația ivită pare mai degrabă amuzantă, rostul demisiei primarului din funcție la doar câteva zile înaintea investirii noului primar, ales în data de 5 iunie 2016, fiind unul mai puțin logic, dând naștere la fel și fel de ipoteze.

Totuși, se pare că primarul Constantin Gherghe ar fi demisionat încă de ieri, 14 iunie 2016, dată în care, prin decizia instanței, RAAN a intrat în faliment, odată cu această decizie devenind imposibilă varianta termoficării municipiului prin Termo Prod, parte a regiei.

Informația primită de redacția noastră este aceea că, la orele 16:00, ar avea loc o ședință extraordinară a CL Drobeta Turnu Severin, cel vechi, în cadrul căreia să fie ales un primar interimar al municipiului care va fi în funcție până la investirea noului primar. Cele două variante sunt Daniel Cârjan și Liviu Nicolicea, aceștia fiind cei doi viceprimari în funcție.

UPDATE: Informațiile prezentate în materialul de mai sus au fost confirmate de mai mulți consilieri locali, aceștia pregătindu-se de ședința Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin.

2 Comments:

  1. Numai din cauza voastră sa închis totul în Severin numai este nimic apa calda și căldură adio

  2. O sa dea faliment tot Severinu no sa mai fie nimica o sa stam toți severineni acasă și nu o sa mai facem nimic cu toți plecam printre străini sa facem bani

Leave a Reply