DENUNȚ la DNA împotriva lui Traian Băsescu?

Jurnalistul Adrian Ursu a dezvăluit, în ediția de duminică a emisiunii “Sinteza zilei”, de la Antena 3, un denunţ exploziv depus săptămâna trecută la DNA. Potrivit jurnalistului, conţinutul documentului oferă completarea tabloului despre “sistemul securisto-mafiot în care sunt implicaţi apropiaţii lui Traian Băsescu”, scrie dcnews.ro.

basescuDenunţul a fost făcut de reprezentaţii unei societăţi care a tipărit în 2009 materiale electorale pentru PDL, în campania electorală dinaintea alegerilor prezidenţiale. Este vorba despre episodul la care face referire şi Gabriel Sandu, când descrie “traseul banilor”: “Spunea, de exemplu, domnul Sandu acolo, despre o sumă de 1,5 milioane. (…) O tranşă importantă era destinată unor tipărituri care să meargă în teritoriu, la oameni, şi să poarte mesajul lui Băsescu despre referendum”, a relatat Adrian Ursu.

Reprezentanţii firmei au declarat că au fost contactaţi pentru tipărituri electorale, de Gabriel Sandu, care le-a dat comandă din partea PDL, în 2009, 4 milioane de tipărituri. S-a făcut un contract, s-au stabilit preţul şi condiţiile de livrare, după a venit o comandă suplimentară de la PDL, pentru încă 4,6 mil de tipărituri, a continuat Adrian Ursu.

“Suma pentru care s-a facturat este foarte mică, în comparaţie cu ce spune domnul Sandu, undeva la 100.000 de euro”, a adăugat jurnalistul.

Citește mai mult pe dcnews.ro

Leave a Reply