Dezvăluiri din negocierile subterane dintre PSD și PNL

Premierul României face o serie de dezvăluiri printre care și faptul că ar fi avut o înțelegere cu Crin Antonescu pentru a-și asuma el, în calitate de premier, ”deciziile grele” ale USL. 

cum-a-comentat-victor-ponta-situatia-din-mehedinti-eu-nu-ma-dezic-de-duicu-si-preoteasa-118493-1Victor Ponta susține că decizia de a iniția legea amnisitiei și grațierii s-a luat de față cu Crin Antonescu și Relu Fenechiu și mai mult decât atât, cei doi ar fi fost printre inițiatori. Ponta a dezvăluit că liberalii Crin Antonescu și Relu Fenechiu au participat la discuția despre legea amnistiei și grațierii, într-o reuniune la care au fost zece lideri ai USL.

În ceea ce privește schimbarea poziției PNL, de a fi împotriva legii, Victor Ponta a declarat că

“Oamenii politici se mai schimbă. Mă supără că de fiecare dată, Crin Antonescu a uitat și că a fost cu noi la Băsescu, când am semnat pactul de coabitare, a fost și dumneavoastră știți că a fost acolo și că a fost de acord. Eu am făcut un deal cu Crin Antonescu: sunt de acord, lucrurile nepopulare- pactul de cobitare, Roșia Montană, numirea lui Kovesi- le iau eu, eu sunt premierul, nu candidez eu la prezidențiale, și tu te speli pe mâini, dom’ne n-am știut, n-am văzut, dar de la asta până la a deveni principalele acuzații la adresa mea, mi se pare incorect și am spus-o”, a spus Ponta, într-un interviu la dcnews.

Leave a Reply