DNA caută banii miliardarilor certați cu legea în alte țări occidentale?

Anul 2014 a fost unul de foc pentru cei certați cu legea, în special pentru cei care dețineau funcții administrative cu greutate dar și pentru beneficiarii contractelor ”grase” cu statul, anume miliardarii României.

102021829-arms-full-of-money.530x298Demnitarii şi miliardarii căzuţi în plasa DNA îl iau pe NU în braţe, în speranţa că vor scăpa uşor pentru că banii despre care se spune că i-ar fi “manevrat” nu sunt uşor de găsit. Procurorii şi serviciile sunt pe care să rezolve şi această problemă, scrie stiripesurse.ro.

Procurorii Laurei Codruţa Kovesi au reuşit în ultima vreme nu doar să obţină probe pentru arestarea şi condamnarea celor cercetaţi, dar şi indisponibilizarea a sute de milioane de euro. Prin urmare, cei vizaţi de anchetele DNA au căutat cu disperare alte metode de a-şi pune averile obţinute ilegal la adăpost. Surse citate de enational.ro susţin că serviciile de informaţii au pus mâna pe un pont.

Se pare că se verifică în prezent informaţia conform cărora ar exista mai multe apartamente închiriate în diverse ţări occidentale, dar în special în Franţa şi Belgia, în care ar fi depozitate cash sumele uriaşe obţinute din împărţirea şpăgilor primite în cazul intermedierii unor contracte fabuloase cu statul român.

Potrivit sursei citate, informaţia ar fi ajuns în posesia procurorilor de la un martor cheie. Printre cei care au folosit această metodă s-ar număra şi un miliardar celebru, aflat în prezent în arest. Mai rămâne ca procurorii şi serviciile să dea de urma camerelor închiriate pe post de depozite. Sursa stiripesurse.ro

Dacă aceste informații prezentate DNA-ului de martorul cheie se vor dovedi adevărate rămâne de văzut mai ales că aceasta este o ipoteză neconfirmată în mod oficial.

Leave a Reply