Dorin COCOȘ este gata să ”cânte” la DNA?

Apropiații lui Dorin Cocoș au dezvăluit pentru cei de la Libertatea.ro cine sunt persoanele pe care vrea să le toarne la DNA Dorin Cocoș. Arestarea fostei sale soții, Elena Udrea, a fost elementul care l-a determinat pe Cocoș, aflat în arest din toamna anului trecut, să se hotărască să facă primele denunțuri, scrie PSnews.ro.

elena_udrea___dorin_cocos825_25939700Potrivit sursei citate fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș, a fost adus la audieri la DNA, la cererea sa. Sursele Libertatea precizează că Dorin Cocoș intenționează să depună un denunț care îl privește pe Vasile Blaga, fost lider al PDL, în prezent copreședinte al noului PNL.

Pe de altă parte, apropiații lui Dorin Cocoș spun că acesta intenționează să denunțe și o judecătoare de la Înalta Curte de Casație și Justiție al cărei soț este un avocat celebru.

Dorin Cocoș nu a făcut niciun denunț până în prezent, deși este arestat din toamna anului trecut. El și-a schimbat punctul de vedere după încarcerarea fostei sale soții, Elena Udrea, mai notează sursa citată.

Reamintim că în ultimele zile s-a vehiculat în dosarul Microsoft ar fi implicați membri marcanți ai PDL. Potrivit România TV, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase si Gheorghe Stefan, toti sunt mentionati in referatul procurorilor anticoruptie în dosarul Microsoft. Aceștia ar fi acuzați că l-au sprijinit pe Gabriel Sandu sa semneze contractele pentru achiziționarea licentelor Microsoft.

Sursa PSnews.ro

Leave a Reply