Drobeta Tr. Severin: A fost odată CINEMA PORȚILE DE FIER

Cinematograful care a ajuns un focar de infecție și loc de adăpost pentru oamenii străzii a fost igienizat de beneficiari ai ajutorului social de la primăria municipiului Drobeta Tr. Severin.

cinema pfDin nefericire pentru acest oraș, cinematograful Porțile de Fier de pe strada Traian din Drobeta Tr. Severin a ajuns în administrarea RADEFF, instituție care ”administrează” majoritatea cinematografelor din România.

Această ”administrare” a RADEFF a dus la starea actuală a cinematografului fanion al municipiului severinean, ajuns acum un focar de infecție și loc de adăpost pentru mai mulți oameni ai străzii.

Cu toate că, de-a lungul timpului, RADEFF a fost amendată de Poliția Locală Drobeta Tr. Severin, starea cinematografului nu s-a schimbat, motiv pentru care primăria municipiului a dispus igienizarea zonei.

În cursul zilei de 8 aprilie a.c., mai mulţi beneficiari ai ajutorului social de la Primăria Drobeta Turnu Severin s-au mobilizat, la solicitarea municipalităţii, şi au igienizat spaţiul care a fost odată Cinema Portile de Fier din care a mai rămas doar numele.

Sursa video televiziuneaseverin.ro

Leave a Reply