Drobeta Tr. Severin: Au sărbătorit Ziua Independenței României

Un eveniment de excepţie a fost organizat joi seară la Drobeta Turnu Severin de către Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei cu ocazia Zilei Independenţei României. După un concert instrumental au fost lansate 100 de lampioane colorate în zona de promenadă Crişan, scrie adevarul.ro.

lampioane crisanTinerii olimpici de la Liceul „I.Şt. Paulian” din Drobeta Turnu Severin, de David Neamţu (vioară), Şontea Claudiu (chitară clasică), Robert Popescu (contrabas), au încântat asistenţa şi au smuls ropote de aplauze de la severinenii, care joi seara s-au aflat pe strada Crişan. După acest moment de mare clasă, măiestrie şi sensibilitate, membrii Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei , dar şi foarte mulţi elevi care au ţinut să fie pezenţi la acest eveniment au lansat 100 de lampioane colorate spre încântarea trecătorilor.

„Se marchează 138 de ani de la câştigarea independenţei de stat de către România. Graţie actului Parlamentului începând de anul acesta putem să sărbătorim din nou împreună 10 Mai, să redevenim mândri, iar noi cei din ANRM sperăm ca acesta să fie doar un pas către redarea integrală a mândriei României prin reinstaurarea monarhiei cu Casa Regală actuală. Sperăm noi că 10 Mai va deveni şi zi naţională alături de 1 decembrie, 10 Mai trebuie să fie un motiv de sărbătoate naţională a tuturor”, a spus Noel Negrea, preşedintele ANRM Mehedinţi.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Leave a Reply