Drobeta Turnu Severin: În toiul nopții, accident cu mai multe mașini avariate

În dimineața zilei de 4 noiembrie 2016, în jurul orelor 03:00, liniștea nopții, din centrul municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost tulburată de un tânăr care nu avea dreptul a se afla în spatele volanului.

accident-411Proprietarii mai multor mașini, parcate regulamentar, au avut surpriza neplăcută de a afla că autoturismele deținute au fost lovite în cursul nopții. Din informațiile obținute până la acest moment, se pare că un tânăr cu vârsta de 16 ani, în timp ce se afla la volanul unui bolid, marca Audi, a lovit mai multe autoturisme care, în urma impactului, practic au fost mutate din loc.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Avram Iancu, stradă cu sens unic. Tânărul conducător al bolidului a mers pe contrasens,  cu spatele, cel mai probabil cu viteză, timp în care a acroșat mai multe mașini, producând pagube serioase proprietarilor.

S-ar părea că autorul a fugit de la locul accidentului, ar fi făcut și schimb de locuri la volan cu un alt tânăr, dar nu a avut noroc pentru că a fost oprit de forțele de ordine în apropierea locului accidentului.

Pe lângă faptul că este vorba de multe mașini, situația este destul de complicată pentru despăgubirea celor afectați, mai ales că autorul conducea o mașină cu asigurare de Bulgaria. Mai mult decât atât, având în vedere vârsta autorului, lucrurile se complică și mai mult, acest caz fiind de competența procuraturii care va decide dacă va deschide dosar penal făptuitorului.

Până atunci, proprietarii păgubiți trăiesc cu teama că va dura foarte mult timp până își vor recupera banii pentru stricăciuni, având în vedere complexitatea cazului.

 

Leave a Reply