Drobeta Turnu Severin: Măsuri sporite de siguranță la Meciul CSU Craiova-Dinamo București

Din informațiile apărute în mediul online, aflăm că peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Fraţii Buzeşti” Craiova şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele CS Universitatea Craiova –FC Dinamo Bucureşti.

cs-u-craiova-dinamoPartida între cele două echipe se va disputa luni, 17 octombrie 2016, începând cu orele 20:30, pe stadionul municipal Drobeta Turnu Severin și este catalogat cu grad mediu de risc, asta însemnând o prezență mai numeroasă a jandarmilor în zona imediată a stadionului cu misiunea de prevenire și combatere a faptelor care pot conduce la tulburarea liniștii publice.

Spectatorii vor avea acces în incinta stadionului începând cu ora 18.30, pe baza documentelor de acces emise de clubul organizator, condițiile de participare fiind mult mai drastice decât la un meci normal. Astfel, spectatorilor le este interzis să staţioneze pe scările ce delimitează sectoarele din stadion, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Ca de obicei, este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă. Participanţii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

“Pentru a evita aglomeraţia, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porţilor de acces, să ocupe locul inscripţionat pe bilet, să dovedească permanent o atitudine civilizată şi să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Mehedinţi.

Leave a Reply