După replica lui Ponta, Rareş Bogdan şochează cu mesajul său

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Parlament, în contextul informaţiilor privind vizita sa în Dubai, că „de când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareş Bogdan ofiţer acoperit, care prezintă aceste lucruri”. Rareş Bogdan a răspuns că premierul nu a găsit altceva mai bun de făcut, după înfrângerea de la alegeri, decât să se vadă spionat peste tot, scrie adevarul.ro.

ponta-660x400Explicaţiile lui Ponta „Vreau să vă lămuresc un lucru. După un an foarte greu, m-am dus câteva zile în concediu, pe banii mei, nu ai Guvernului. S-a publicat în Monitorul Oficial, domnul Oprea a asigurat foarte bine conducerea Guvernului”, a declarat Victor Ponta.

„Toate minciunile, poveştile pe care le-aţi văzut, stăteaţi aseară să pândiţi avioane private, care urmau să vină din lună, din note de plată, despre ceva (…) Toţi cei care mă cunosc, de 40 de ani, ştiu că nu beau whisky. Poate alţi preşedinţi, nu eu”, a mai spus premierul. În opinia lui Ponta, ”toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit”. „De când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareş Bogdan, ofiţer acoperit, care prezintă aceste lucruri”, a precizat Ponta.

Sâmbătă, jurnalistul RealitateaTV Rareş Bogdan a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care îl înfăţişa pe Victor Ponta distrându-se în clubul „Cavalli“ din Dubai, alături de deputatul PSD, Sebastian Ghiţă, patronul România TV şi prieten apropiat al premierului.

5209570-mediafax-foto-mircea-roscaJurnalistul Realitatea Tv, Rareş Bogdan, i-a răspuns premierului printr-o postare pe pagina de Facebook.  Redăm textul integral:

„Premierul clandestin al României îmi aminteşte de un banc cu două dudui: “cum se spune corect, Iran sau Irak?” “La ce?”. Cu scuzele pentru doamnele în chestiune, însă domnul Ponta nu are nicio scuză! Nu pot să-mi imaginez că a ajuns cineva în fruntea Guvernului având coeficientul de inteligenţă al unui storcător de fructe. Înţeleg frustrarile sale, am fost tentat o perioadă să-i dau credit văzând în el un semnal că generaţia tânără de politicieni are o şansă. Din păcate, aceste şmecherii de grădiniţă nu mai păcălesc pe nimeni şi, din nefericire, îmi arată că depresia de care aveam senzaţia că este atins, omenească, după un asemenea insucces, nu este reală.

Omul e doar speriat că ar putea pierde totul şi caută vinovaţi oriunde în afară de propria oglindă. Speram să aud din gura domniei sale, după ce a afirmat că o perioadă, pesediştii trebuie să tacă, că se căieşte, că regretă că i-a tratat pe români ca pe nişte parameci, ca pe niste amibe. Însă e doar dornic de sânge şi se comportă sub demnitatea unui om politic de anvergura pe care o pretinde. Acest om îmi provoacă o milă nesfârşită şi sper ca Dumnezeu să-i dea gândul cel bun! Căinţa nu este niciodată tardivă.

După 25 de ani de democraţie originală, dacă tragem linie, rezultatul dă cu virgulă. Nebuloasele din conştiinţa premierului României sunt atât de adânci încât mă cutremur. Iar lipsa de respect faţă de o ţară întreagă, faţă de 5 milioane de alegători care i-au acordat încrederea, este o crimă. După două săptămâni de erori de strategie care i-au fost fatale, în momentul când militanţii săi plângeau din cauza pierderii alegerilor premierul României s-a hlizit în ţările calde, dând impresia că nu-l interesează nimic.

Şi nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să se vadă spionat peste tot. Spionat de peste 3 milioane de romani din Diaspora, “agenti acoperiti” dupa mintea acoperita de nebuloasa a domnului Victor Viorel Ponta acesta nu intelege ca a fost a doua razbunare a Diasporei pe care domnia sa a sfidat-o si a umilit-o pe 2 si 16 noiembrie cu buna stiinta. L-am bănuit că are dublă personalitate în momentul când a votat una ca premier, şi alta ca deputat, în chestiunea Roşia Montană. Dar m-am înşelat. Omul este doar lipsit de caracter şi complet fără busolă în viaţă. Un biet pacalici. Drum bun, domnule Ponta! Mergi cu Dumnezeu!“

Sursa adevarul.ro

2 Comments:

  1. Alt tradator, alt lingau acest R. Bogdan. Daca V. Ponta nu l-a sprijinit sa ocupe functia lr T V R acum pozeaza in mare dizident Este disperat, vrea cu tot dinadinsul sa parvina. Evident, cat v-a fi acoperit.

    • Un rahat spilcuit, asta esti bai rares. Cine dracu te-o crede? Esti doar un frustrat caruia i-a casunat total subiectiv, pe ponta (alt specimen, nici pe asta nu-l mai cred multi), nu mai dezvolt de ce, cine vrea sa stie poate afla cu usurinta cauza urii tale, dar care in niciun caz nu poate fi comparat cu tine. Nu inteleg de ce iti raspunde, oricum esti zero sau tinzi catre zero, sau nu are (ai) importanta!!!

Leave a Reply