Elena Udrea și șefa DIICOT pozate la Paris

O serie de poze in care candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, se plimba prin Paris cu procurorul-sef DIICOT, Alina Bica, si cu fostul consilier și partener de afaceri al Elenei Udrea, Ana Maria Topoliceanu, fost sef la Companiei Nationale de Investitii, au apărut pe internet. Pozele ar fi fost realizate in luna februarie.

media-141467296655266000 Udrea si sefa DIICOT ar mai fi stat in perioada 14 – 16 februarie in hotelul de lux ‘Le Bristol’ din centrul Parisului, potrivit unor extrase cu antetul hotelului, prezentat tot pe internet. Udrea a stat la camera 210, sefa DIICOT – la camera 218, potrivit sursei citate. Udrea si Bica au fost fotografiate la shopping si in timp ce se plimbau prin Paris.

„Aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat. S-a acumulat prea multa frustrare in urma blocarii acestei reusite jurnalistice. Jos cenzura”, se arata pe blogul unde au fost publicate aceste informatii.

media-141467296740562200Blogul nu este asumat de nimeni si singura postare este cea legata de Udrea si Bica, in data de 30 octombrie.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a numit-o prin ordin de ministru pe Ana Maria Topoliceanu director al Companiei Nationale de Investitii. Topoliceanu si Udrea au fost in anii 2000 partenere de afaceri. Dupa ce si-a preluat mandatul de ministru al Turismului, Elena Udrea a angajat-o consilier personal, dupa care a numit-o in consiliile de administratie a mai multor companii de stat. Directoarea CNI este membra a PDL sector sase, organizatie condusa politic de Elena Udrea.

media-141467296774720600Procuroarea Alina Bica a fost propusă de Ponta pentru a conduce DIICOT. Alina Bica a deţinut funcţia de secretar de stat în Ministerul Justiţiei între 21 ianuarie 2009 până în 7 mai 2012, fiind detaşată de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Alina Bica a intrat în magistratură în 1996 la Parchetul Judecătoriei Sfântu-Gheorghe. În 2003 a avansat la Parchetul General iar din 2004 a activat în cadrul DIICOT. Numele Alinei Bica apare în dosarul lui Sorin Blejnar. Alina Bica a fost interceptată în timp ce discuta cu fostul şef al ANAF despre diverse posturi din cadrul agenţiei.

DIICOT nu dorește să comenteze fotografiile cu Elena Udrea si sefa DIICOT intr-o plimbare prin Paris, in timp ce Elena Udrea va oferi in scurt timp explicatii pe aceasta tema.

Echipa de campanie a PMP a comunicat stiripesurse.ro ca momentan Elena Udrea nu doreste sa comenteze fotografiile aparute si ca va face lumina in acest caz intr-o conferinta de presa care va avea loc astazi, la ora 17.30.

Purtatorul de cuvant al DIICOT, Violeta Fotache, a declarat, contactata de stiripesurse.ro, ca din moment ce este vorba despre o intalnire privata care nu angajeaza in niciun fel institutia, intrebarile trebuie sa le adresam direct persoanelor in cauza.

sursa stiripesurse.ro

Leave a Reply