Este OFICIAL! PDL nu mai există!

Partidul care, conform opiniei publice, a adus cele mai mari deservicii României a încetat să mai existe în urma deciziei Tribunalului Municipiului București de a accepta rezultatele Congresului de fuziune dintre PNL și PDL.

rip pdlVasile Blaga, de acum fostul președinte al PDL, a anunțat această decizie a Tribunalului Municipiului București în urma căreia fostul partid de suflet al lui Traian Băsescu se pierde în interiorul Partidului Național Liberal.

”Vreau să vă anunț că de azi suntem un singur partid. Nu mai suntem PNL și PDL, suntem doar PNL. Tribunalul București a decis că noul PNL există.”, a declarat Vasile Blaga, fostul președinte al PDL.

În urma acestei decizii, toți membrii reprezentativi ai guvernării Boc, cu dosare și istoric se vopsesc în culorile PNL dar cel mai probabil această schimbare este conform celebrului citat ”Lupul își schimbă părul dar năravul ba”.

În cazul în care această decizie va rămâne definitivă, pentru că poate fi contestată în termen de 10 zile, vom vedea cum toți acești controversați membri, colaboratori și susținători ai lui Traian Băsescu se vor afișa sub culorile Partidului Național Liberal, ”imaculați și spălați”.

Rămâne o singură întrebare. ACL din cine mai este format dacă PDL încetează să mai existe?

One Comment:

Leave a Reply