Eveniment fotbalistic de top la Drobeta Tr. Severin

Potrivit unor informații apărute în presă, meciul PANDURII TG. JIU– STEAUA pare că se va desfășura cu casa închisă, biletele fiind vândute într-un ritm amețitor. În primele şapte ore de la punerea în vânzare a tichetelor, aproape 8000 de oameni şi-au cumpărat bilete la disputa de mâine seară.

pandurii steauaSeverineanul Mirel Rădoi este cel care conduce campioana de pe banca tehnică, exact în oraşul în care s-a născut şi din care a fost propulsat în fotbalul mare. Foarte mulți oameni au recunoscut că vin la meci pentru Steaua şi pentru antrenorul ei. Cu toate că şi Pandurii au suporterii lor, steliştii se vor simți ca acasă la Drobeta Tr. Severin chiar dacă, oficial, joacă în deplasare.

La momentul sosirii la Drobeta-Turnu Severin, stafful tehnic şi jucătorii au fost „scumpi” la vorbă, dar şi la poze cu fanii. Nici Mirel Rădoi nu a vrut să vorbească cu presa, dar a mers să facă o poză cu doi copii, dar şi un selfie cu câţiva prieteni vechi.

Se pare că pentru acest meci, din toate vedetele Stelei, Gabriel Tamaș nu a făcut deplasarea fiind lăsat în capitală după ce ar fi lipsit nemotivat de la antrenamentul de vineri dimineaţa. Meciul Steaua – Pandurii se joacă sâmbătă seară de la ora 21.00 pe stadionul muncipal din Drobeta Tr. Severin, după mult timp de când acest stadion a mai găzduit evenimente sportive la acest nivel.

Leave a Reply