”Favorizarea infractorilor prin neanchetarea lor pe baza miilor de informări dosite”?

Pe fondul ultimelor evoluții de pe scena politică românească, un jurist din Constanța aduce în discuție un punct de vedere asupra modului în care a funcționat și funcționează ”justiția” din România.

comentariu cititorJuristul, căruia îi vom respecta intimitatea, comentează la baza unui articol cu titlul ”A doua concindență în cazul lui Victor Ponta, în plan internațional”, comentariu în cadrul căruia expune anumite variante care privesc funcționarea ”justiției” din România.

”Securistii si procurorii ori magistratii si politicienii din acest stat de tip mafiot vor sa afle cam cat de proaste sunt dobitoacele din ferma asta mare ! Nimeni inca nu a cerut arestarea curvelor si borfasilor din securitate , procuraturi si alte magistraturi , ce din 2007 au tinut dosarul acesta si multe altele dosite in sertare pentru santaje ulterioare ! Parca tainuirea de fapte penale era tratata cu ani la cusca inclusiv pentru oamenii legii ! Oamenii legii daca adera , sprijina grupari de crima organizata , nu merg la puscarie ? Favorizarea unor astfel de infractori periculosi ce populeaza conducerea tarii , nu trebuie pedepsita ? Kovesi a fost procuror general al Romaniei timp de doua mandate , cand aceste mari tunuri si nenumarate au fost trase in bugetul Romaniei , si nimeni vad ca nu intreaba daca ea si gastile de prin randurile oamenilor legii ar trebui arestati cu arma la cap pentru ticalosiile lor , aderarea ori sprijinirea sau constituirea de grupari de crima organizata ! Favorizarea infractorilor prin neanchetarea lor pe baza miilor de informari dosite ! Pentru abuz in functie caci nu au dorit in mod perfid , sa aplice legea atunci cand se impunea ci acum cand pare santaj , exact precum facea si Basescu ca sa il oblige pe Ponta sa coabiteze cu el , ii flutura prin fata lui si multor altora , dosare , informari , alte probe si dovezi ce nu erau valorificate in interesul tarii noastre ci in interesul gruparilor de crima organizata atunci cand le venea randul !

Evident, acest comentariu nu ține loc de realitate ci este doar un punct de vedere al unui jurist care face parte, într-un fel sau altul, din acest mecanism numit Justiție.

Leave a Reply