Felicitări ANRM! Vizită memorabilă la Drobeta Tr. Severin

Vizita reprezentanților Familiei Regale la Drobeta Turnu Severin a fost un eveniment ce va rămâne memorabil pentru cei care și-au abandonat rutina cotidiană pentru a lua parte la un astfel de moment deosebit pentru municipiul nostru.

_DSC6278Severinenii au arătat încă o dată că știu să aprecieze un eveniment deosebit. Mânați de simpatie sau chiar curiozitate, aproximativ 5000 de persoane s-au strâns în zona gării din municipiului severinean pentru a fi prezenți la sosirea Trenului Regal, la bordul căruia au venit cei trei reprezentanți ai Familiei Regale.

Atmosfera generată de mulțimea prezentă la sosirea Altețelor Regale, Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu și Principesa Maria i-a lăsat fără cuvinte pe reprezentanții Familiei Regale. În această situație, nu a mai contat culoarea politică, fiind puține cazurile băgătorilor în seamă care au vrut să puncteze politic de pe urma acestei vizite, cazuri care oricum nu au fost luate în seamă de cei prezenți.

Felicitări organizatorilor, reprezentanților ANRM Mehedinți, în frunte cu avocatul Noel Negrea, aceștia fiind cei care au făcut posibil acest eveniment. Felicitări pentru felul în care ați reușit să stârniți interesul miilor de severineni care au fost prezenți la sosirea Altețelor Sale.

Modestia acestor oameni se poate observa în cuvintele scrise de Noel Negrea pe un site de socializare la scurt timp după eveniment, în cursul zilei de ieri: “Ma inclin in fata MIILOR de severineni care au inconjurat, astazi, cu dragostea, atasamentul si curiozitatea lor frumoasa, Familia Regala a Romaniei:)!!Normalitatea si energia pozitiva au fost la ele acasa, astazi, la Severin!Multumesc tuturor celor care au ajutat in organizarea minunatei zile de astazi!!”

Încă o dată, FELICITĂRI!

Leave a Reply