Fost ministru al Educației în audieri la DNA

După votul din Parlamentul României în urma căruia a rămas fără imunitatea de parlamentar, Ecaterina Andronescu a fost chemată pentru declarații în fața procurorilor DNA. Fostul ministru el Educației este urmărit penal în dosarul Microsoft, conform digi24.ro.

andronescuFostul ministru al Educației s-a aflat la sediul DNA de la ora 8 dimineață. În urmă cu opt zile, Ecaterina Andronescu și Șerban Mihăilescu au rămas fără imunitate parlamentară și pot fi cercetați în dosarul Microsoft.

Şerban Mihăilescu, fost ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă, spălare de bani, în timp ce Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, este acuzată, de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă și spălare de bani.

Senatorul PSD Ecateriana Andronescu a declarat, la iesirea de la DNA, că este acuzată “doar de abuz în serviciu” în dosarul Microsoft.

“O să dau răspunsul la referatul primit și o să încerc să-mi dovedesc nevinovăția. Sunt acuzată de abuz în serviciu”, a spus Ecaterina Andronescu.

Sursa digi24.ro

Leave a Reply