Gheorghe Ovidiu, liberal cu ștate vechi, alege ALDE Mehedinți

ALDE Mehedinți atrage din ce în ce mai mulți membri. În cadrul conferinței de presă de joi, 15 septembrie a.c., un alt nume cu ștate vechi în politica mehedințeană s-a alăturat echipei ALDE Mehedinți, condusă de Viorel Palașcă.

Doctorul Ovidiu Gheorghe, unul dintre cei mai vechi membri ai organizaţiei PNL Mehedinţi, a ales să se înscrie și să activeze în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, părăsind PNL, partidul în care a activat foarte mulți ani. În debutul conferinței de presă a ALDE Mehedinți, președintele acestei organizații, Viorel Palașcă, a anunțat înscrierea doctorului Gheorghe Ovidiu în filiala județeană de la Mehedinți.

viorel-palasca-15-sep”Aș dori să vă anunț înscrierea în ALDE Mehedinți a domnului doctor Ovidiu Gheorghe. Domnul doctor are un profil profesional bine conturat, este un om respectat de către lumea medicală, de către colegii lui și nu numai. Din punct de vedere politic, domnul doctor Ovidiu Gheorghe este un vechi combatant liberal, este un om care și-a început activitatea politică deprinzând principiile liberale și mă bucur foarte mult că aceste principii și punctele de vedere, pe care dânsul le-a avut și le va avea de acum înainte, se vor exprima în cadrul ALDE Mehedinți. Îi urez bun venit și sunt convins că prezența domnului doctor în ALDE Mehedinți înseamnă și va însemna un plus de imagine, de calitate și de respect.”, a declarat Viorel Palașcă, președintele ALDE Mehedinți.

Ovidiu Gheorghe și-a motivat decizia prin faptul că nu s-a mai regăsit în PNL Mehedinți și că, la ALDE, după participarea la câteva ședințe, a regăsit atmosfera din vechiul PNL. Mai mult decât atât, vechiul liberal este de părere că soluțiile cu adevărat liberale sunt cele în măsură să rezolve problemele marilor sisteme.

ovidiu-gheorghe”Având în vedere că este un moment foarte important pentru politica românească, cât și pentru România, respectiv aceste alegeri parlamentare, care vin după un an de zile de vid de soluții, un an de zile în care s-au făcut mai multe încercări și nu s-a rezolvat mai nimic, aceste alegeri parlamentare trebuie să găsească o soluție prin care să iasă o guvernare care să rezolve cât mai multe din problemele marilor sisteme. După cum vedem, sunt foarte multe probleme care necesită rezolvări iar foarte multe dintre acestea pot veni pe cale liberală. Din acest punct de vedere, eu am ales ALDE pentru că, așa cum îl știu pe domnul Tăriceanu, așa cum îi știu pe foștii miniștri care se află în ALDE, vom elabora un program de guvernare care, cu cea mai mare probabilitate, va întruni multe dintre soluțiile necesare pentru sistemele pe care le-am amintit. De aceea mă regăsesc în rândurile ALDE, pentru a pune umărul la elaborarea acestui program de guvernare iar soluții, cu adevărat liberale. pentru problemele României, pot veni de la ALDE. Din partea cealaltă nu are ce să vină, PNL o dă în populisme, deja au început să prezinte soluții care nu au nimic de a face cu liberalismul. Am venit la ALDE unde regăsesc mulți dintre colegii cu care am dus, în trecut, campanii electorale, cu care mă înțeleg foarte bine, unde există o dezbatere reală, ideologică, democratică în cadrul structurilor acestui partid. Am participat la ședințe ale biroului municipal, ale biroului județean și am regăsit atmosfera din vechiul Partid Național Liberal. Doresc să îmi aduc contribuția la rezultatul electoral, la promovarea unor membrii ai ALDE Mehedinți în Parlamentul României.”, a declarat, la rândul său, doctorul Ovidiu Gheorghe.

Leave a Reply