Gherghe, despre căldura din Severin: Stimabililor, opriți-vă cu dezinformarea și diversiunea

În mijlocul unui întreg scandal pe marginea termoficării, pe principiul cine-o fi de vină, cine-o fi greșit, cine trebuie înjurat, fostul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a avut o primă ieșire publică pe contul personal de Facebook, că doar așa e la modă.

Cu toate că responsabili de asigurarea termoficării în municipiul Drobeta Turnu Severin sunt Primăria, Consiliul Local al municipiului și, în ultimă instanță, Guvernul României prin Prefectura Mehedinți, autoritățile locale aruncă vina pentru nereușită oriunde în altă parte, atitudine care pare că l-ar fi deranjat pe fostul primar Constantin Gherghe.

Cel din urmă, primar al Severinului timp de două mandate, 2008-2016, s-a manifestat pe rețeaua de socializare Facebook, postând un mesaj în care acuză dezinformarea și diversiunea. În același mesaj, Constantin Gherghe, amenință că va ”informa populația” referitor la cine și unde a greșit.

ctin gherghe“Stimabililor, opriți-vă cu dezinformarea și diversiunea pentru că severinenii nu sunt naivi cum îi credeți dumneavoastră .
Sau vă considerați domniile voastre niște deștepți?
Nici una, nici alta.
Voi credeți că puteți deturna adevărul ?
Nu reușiți, chiar dacă o faceți tocmai din banii celor ce îi mințiți.
Nu de alta dar le creați iluzia că poporul vă crede, iar mai marii orașului și județului consideră că se pot “spăla pe mâini”.
Decât să căutați scuze stăpânilor ce le pupați mâna mai bine faceți responsabilii să găsească soluții.
Altfel, voi informa eu populația cine și unde au greșit. Chiar doriți asta?
Ați uitat că eu, pentru neîmpliniri la Primărie nu vă plăteam să-mi găsiți scuze si îmi asumam răspunderea.
Dau același sfat celor ce nu au curajul să o facă.”
se arată în mesajul postat de fostul edil.

Putem afirma cu tărie că fostul primar este un om foarte bine informat, mai ales în ceea ce privește activitatea primăriei pe care a condus-o și, mai mult decât atât, este datoria morală a acestuia de a informa populația în legătură cu orice problemă care ar afecta viața severinenilor.

Domnule Gherghe, dacă în calitate de primar nu ați reușit să informați corect populația, poate din cauza ”secretului de serviciu”, cel puțin acum, în prag de iarnă, spuneți adevărul severinenilor, pentru că aceștia nu sunt naivi, așa cum bine ați spus iar adevărul se va afla, mai devreme sau mai târziu. Ar fi bine să fie aflat în timp util.

Leave a Reply