Gorghiu: Vrem alegeri anticipate dar nu ne dăm demisia

Plini de compasiune pentru victimele de la Colectiv, liderii noului PNL au ieșit în conferință de presă și au spus că, în urma ședinței conducerii partidului, mandatul lor este să ceară alegeri anticipate.

gorghiu-blagaDupă ce și-a încheiat discursul în care anunța poziția noului PNL prin care cer alegeri anticipate, în urma anunțului lui Victor Ponta că își depune demisia din funcția de premier, Alina Gorghiu a fost pusă într-o situație mai degrabă jenantă la întrebarea unui jurnalist care a vrut să știe dacă parlamentarii PNL își vor da demisia, mai ales că tot ei sunt cei care cer alegeri anticipate.

Într-o oarecare bâlbă și conștientă de implicațiile întrebării, Alina Gorghiu a răspuns că parlamentarii PNL nu își vor da demisia în acest moment dar că alegerile anticipate sunt dorite de noul PNL, asta în contextul în care ”strada” a cerut demisii și o altă clasă politică.

Pe scurt, vrem alegeri anticipate dar nu ne dăm demisia pentru a da exemplu ci doar negociem cu celelalte partide dacă vor și ei. În concluzie, puterea exemplului nu funcționează în cadrul noului PNL.

Leave a Reply