Imagini spion cu noul model Dacia Duster

Noul model Dacia a fost fotografiat pe drumurile patriei si se pare ca va fi lansat in curand in mod oficial.

dacia-duster-2-door-puck-up-prototype-spied-in-romania_1AutoEvolution noteaza ca e vorba de un prototip al Duster Pick-up, care este destul de finisat, ceea ce inseamna ca masina ar urma sa fie prezentata in cadrul Salonului Auto de la Paris, in octombrie.

Piata auto din Romania, cea mai mare crestere din UE: Succes pentru Dacia

Modelul in doua usi a pastrat destul de multe elemente de la noua Dacia Duster, iar motorizarea va fi preluata de la SUV-ul standard, adica un motor 1.6 de 105 CP si un unul turbo de 1.2 litri TCe de 125 CP pentru modelele pe benzina, in timp ce pentru motorina vor fi disponibile versiunile 1.5 dCI de 90 si 110 CP.

dacia-duster-2-door-puck-up-prototype-spied-in-romania_3Totusi, sursa citata are o veste proasta pentru tara noastra: fabrica de la Mioveni lucreaza la capacitate maxima, asa ca modelul ar putea sa nu fie asamblat in Romania.

In schimb, productia ar urma sa fie asigurata de uzina din Maroc.

Recent au aparut zvonuri conform carora Duster Pick-ul va fi vanduta in Brazilia de la inceputul anului 2015, iar apoi va ajunge si in alte piete emergente, precum India si Africa de Sud. sursa ziare.com, sursa imagini autoevolution.com

Leave a Reply