Impact violent în Drobeta Tr. Severin

Două autoturisme au fost implicate într-un accident în municipiul Drobeta Tr. Severin la intersecția străzilor Traian și Independenței în urma căruia două persoane au ajuns la spital în stare gravă iar doi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

accident traian independenteiAccidentul a fost așa de violent încât ambele autoturisme au fost proiectate în casa din colțul intersecției. Vinovat de producerea accidentului este șoferul care nu a oprit la indicatorul Stop iar în momentul în care a pătruns în intersecție a lovit în plin autoturismul care avea prioritate.

”A fost dubița aceea albastră parcată în dreptul stopului și nu am văzut nu am văzut stopul din cauza dubiței. Sunt din Reșița. Dacă aș fi cunoscut orașul vă dați seama că aș fi oprit.”, a declarat șoferul vinovat.

La faţa locului au ajuns un smurd şi două autospeciale de la serviciul judeţean de ambulanţe iar răniţii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea reprezentanții Poliției Rutiere au fost prezenți la locul accidentului mai ales că a fost vorba de un incident din care au rezultat victime umane.

”În cursul acestei după-amieze, conducătorul autoturismului Mazda, de culoare verde, care circula pe strada Independenței, la intersecția cu strada Traian, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire. A pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu autoturismul Opel care circula regulamentar pe strada Traian. Din accident a rezultat rănirea celor doi șoferi și a unui pasager din autoturismul Opel.”, a declarat reprezentantul Biroului Poliției Rutiere la fața locului.

Șoferul vinovat a fost testat cu etilotestul însă rezultatul a fost negativ. În urma acestui incident șoferul vinovat se va alege cu permisul de conducere suspendat riscând să fie acuzat și de vătămare corporală din culpă.

sursa video tele2drobeta.ro

Leave a Reply