În noul PNL au început jocurile de putere

Klaus Iohannis, PNL: Cine se va bate pentru conducerea liberalilor după plecarea președintelui ales. Iohannis va pleca de la conducerea liberalilor, iar în PNL au început jocurile de putere pentru ocuparea funcției lăsate vacante de președintele ales al României scrie dcnews.ro.

noul PNLCei care şi-au anunţat deja intenţia să preia locul în fruntea liberalilor sunt Ludovic Orban şi Teodor Atanasiu. Nu este exclus însă ca în cursă să se mai înscrie şi alţi pretendenţi.

Unul dintre numele vehiculate este cel al deputatului Dan Motreanu, cotat cu şanse destul de mari de către unii colegi, scrie antena3.ro. Un alt pretendent ar putea fi şi secretarul general al PNL, Marian Petrache, cel care se bucură de o influenţă puternică în partid, continuă sursa citată.

Noul PNL, condus de doi co-președinți până în 2017. Într-un interviu acordat DCNews, vicepreședintele PNL, Roberta Anastase, a explicat că noul PNL va fi condus până la Congresul din 2017 de către doi co-președinți. Unul dintre ei este Vasile Blaga, iar celălalt va fi ales de aripa liberală a noii formațiuni, pentru a-l înlocui pe Klaus Iohannis.

Sursa dcnews.ro

Leave a Reply