INCREDIBIL: Găinile din curtea ACL

Mai multe găini, unele dintre ele moarte, au fost aruncate, marţi, în curtea sediului ACL din Şoseaua Kiseleff. Păsările aveau la gât bileţele pe care scrie:  “Eu sunt Iohannis”,”Mi-e frică de dezbatere”, transmite antena 3.

gaini sediu ACLIncidentul a avut loc cu puţin timp înainte de sosirea la sediul ACL a preşedintelui PPE, Joseph Daul, care urmează să aibă o întâlnire cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga şi Anca Boagiu.

Echipele de campanie ale lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis au avut recent discuţii referitoare la participarea celor doi candidaţi la prezidenţiale la dezbateri electorale. Echipele de campanie ale PSD şi ACL nu au ajuns la o înţelegere în legătură cu organizarea acestor dezbateri, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat că au fost sesizate Poliţia şi ANSVA, arătând că este o campanie care îi provoacă scârbă, iar PSD este “un partid al găinarilor”.

“Asistăm la o campanie de o violenţă extremă, o campanie pe care pe mine una mă îngrozeşte şi îmi provoacă în acelaşi timp scârbă, aş putea să spun. Nu a fost nicodată de la Revoluţie încoace o campanie care să atingă un asemenea nivel de josnicie, de mojicie, de lipsă de respect faţă de valorile democratice. Este o competiţie pe care PSD nu înţelege să o ducă corect, a avut atâtea atacuri la candidatul Klaus Iohannis de la începutul campaniei şi până astăzi şi nu mă refer la atacuri care ţin de democraţie, ci de atacuri murdare, încât această mizerie de astăzi, acest lucru nemaiîntâlnit în democraţie, să arunci găini moarte în curtea unui partid cu diverse mesaje referitoare la candidatura lui Klaus Iohannis, la tot ce înseamnă Klaus Iohannis mi se pare un atac la tot ce însemană stat de drept şi democraţie”, a afirmat Gorghiu.

sursa antena3.ro

Leave a Reply