”INSIDER”-ii din SRI își apără șeful

Florian Coldea, actualul șef interimar peste Serviciul Român de Informații este ținta unor acuze extrem de grave făcute de protejata lui Traian Băsescu, Elena Udrea iar ”INSIDER-ii” din interiorul SRI sar în apărarea șefului.

sri_sri_43913700_99929200Într-un articol publicat pe stiripesurse.ro, un așa numit ”INSIDER” din SRI pare să fi oferit detalii despre Florian Coldea și acuzațiile Elenei Udrea la adresa acestuia. În respectivul articol se vorbește despre faptul că, în interiorul SRI, se efectuează un raport pentru a stabili dacă acuzațiile fără precedent ale Elenei Udrea sunt sau nu adevărate.

Așa-zisul ”INSIDER” spune, prin intermediul site-ului stiripesurse.ro, că acuzele Elenei Udrea nu pot fi dovedite și că Florian Coldea nu este genul de om care să facă asemenea afirmații.

”Ea nu are dovezi. Dacă Florian Coldea a spus așa ceva, sigur a fost sub formă de glumă. El nu este genul de om care să facă astfel de afirmații sau să facă așa ceva. ”Elena Udrea este încolțită din toate părțile. Va fi arestată 100%. Numele ei o să apară și în alte dosare. Mai are bube, astea nu sunt toate.”, a dezvăluit INSIDER-ul SRI.

Se poate observa, din spusele ”INSIDER”-ului, că actualul șef interimar al SRI este scos nevinovat din acest scandal generat de acuzele Elenei Udrea, referitoare la cei 500.000 de euro ceruți de la COCOȘ dar și de implicarea SRI, în timpul campaniei pentru prezidențiale, de partea actualului președinte Klaus Johannis.

De altfel, se poate observa, destul de clar, că respectivul ”INSIDER” spune că Elena Udrea nu are dovezi sau că ar fi fost o glumă în încercarea de a stinge acest subiect.

”SRI nu s-a implicat în alegerile prezidențiale și nici în alte alegeri. Aceste acuzații sunt făcute mereu de cei care pierd. Toți cei care pierd, dau vina pe cineva, de regulă CINEVA imaginar. Nu ai cum manevra un milion de oameni, mai ales că e vorba și despre cei din străinătate”, e asigurarea venită din interiorul SRI.

Sursa stiripesurse.ro

One Comment:

  1. Dar ce, SRI-ul lucreaza pe baza de probe, sau pe baza de informatii primite din diverse surse? Daca o informatie apare din mai multe surse, adica se confirma, deja se transforma in adevar care poate fi exploatat si valorificat. De ce nu sint audiate si alte persoane, sub juramint? Macar Ghita, Cocos si chiar Tarian Basescu, daca nu or mai fi si altii? Cum adica, sint trimisi oameni in judecata doar pe baza unor declaratii si interceptari telefonice, fara probe materiale, ba unii sint arestati si chiar condamnati iar aici se invoca lipsa dovezilor?

Leave a Reply