Intelectualii lui Băsescu îl ”susțin” pe Johannis

Nu este o noutate faptul că aproape toți colaboratorii lui Băsescu s-au adunat în spatele candidatului Klaus Johannis. Cu toate că au așteptat rezultatele primului tur, deși era destul de clar că protejata lui Traian Băsescu nu avea șanse de a intra în turul II, ”intelectualii” lansează un apel împotriva lui Victor Ponta, fiind, în același timp, o susținere indirectă pentru Johannis.

media-141534690264424400Intelectuali, fostul grup al reformistilor PDL si fost membri PMP, alaturi de cativa jurnalisti apropiati lui Traian Basescu au semnat un apel al Grupului pentru Dialog Social (GDS) in care ii indeamna pe nehotarati sa iasa la vot, nu atat pentru a sustine un candidat – Klaus Iohannis, ci pentru a il impiedica pe contracandidatul sau – Victor Ponta sa castige alegerile.

Nume sonore care au stat in spatele lui Traian Basescu, cum ar fi Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Monica Macovei, Cristian Preda, Sever Voinescu, Andreea Pora si multi altii ii indeamna pe oameni sa iasa la vot pentru ca “numai un orb nu vede la ce mijloace recurge un grup de oameni cinici în preajma alegerilor, pentru a pune definitiv mâna pe putere și a o utiliza doar în folosul lor.” sursa stiripesurse.ro

Leave a Reply