Ion Ţiriac despre Ponta şi Iohannis

Invitat in emisiunea „Dupa 20 de ani” de la ProTV, Ion Tiriac a declarat ca in Romania un independent nu are nicio sansa. Potrivit lui Tiriac, in Romania ar trebui sa se ajunga intr-un context stanga, dreapta, iar fiecare sa isi desemneze candidatul.

ion tiriac„Dupa parerea mea ar trebui sa se ajunga intr-un context asta e stanga, asta e dreapta: alegeti voi un candidat, alegem noi un candidat. Si sa se aleaga ca la americani. Un independent in Romania nu are nicio sansa. Nu are priza nici la oamenii din Bucureti, daramite din provincie”, a spus Tiriac.

In privinta unei posibile candidaturi a lui Victor Ponta la alegerile din noiembrie, Tiriac a afirmat ca „sa fiu sincer nu vad ce sanse are Ponta sa nu candideze. Cum adica sa nu candideze? Cine sa candideze de la socialisti?”

Intrebat daca se va ajunge la o finala la prezidentiale intre Ponta si Iohannis, Ion Tiriac a declarat: „Eu pe Iohannis l-am vazut de 3-4 ori in viata mea. Dumnealui vine dintr-un orasel in care nemtii au bagat foarte multi bani. Nu am nimin impotriva lui Iohannis. Deocamdata a fost un bun primar la o treaba mititica, iar domnul Ponta conduce un guvern de un an si ceva si il conduce, zic eu, decent”.

Referitor la o implicarea a lui Traian Basescu in proiectul PNL – PDL, Ion Tiriac a spus ca „domnul presedinte e de 10 ani in scaunul ala. Si pentru o ratiune sau alta eu il consider omul cel mai politic din ultimii 10 ani. Eu nu vad cum nu se poate sa se implice. Depinde daca o face aici sau dincolo. Dincolo, daca se duce la NATO, la ONU. Sau ramane aici si face partide. Domnul Basescu in cartea mea de adrese e un om politic”. material pesurse.ro

Leave a Reply