Ipoteză scandaloasă. Tăriceanu, țintă a Binomului SRI-DNA

O ipoteză scandaloasă a fost lansată după reținerea primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, în opinia unui cunoscut jurnalist, dosarul acestuia ar avea o altă ţintă, persoană publică cu funcție înaltă în stat.

Cristoiu-23“Ce să înțelegem din interceptările SRI? Că despre afacerile lui Andrei Chiliman se știa de 9 ani, dar că primarul sectorului 1 a fost lăsat să-și vadă de treburi, inclusiv să candideze în 2008 și 2012, fără a i se clinti un fir de păr? Cum se explică paradoxul acesta, întîlnit în mai toate Dosarele din ultimul timp?”, se întreabă Cristoiu, preluat de stiripesurse.ro.

Jurnalistul vine cu un răspuns care, care o urmă de adevărat, va avea un efect ” bombă” pe scena politică. Potrivit lui Cristoiu, totul este o strategie a “binomului SRI-DNA”, pentru a obţine denunţuri împotriva preşedintelui Senatului.

“La DNA, dar mai ales la SRI, stau închise în sertare, dosarele imensei majorități a politicienilor, oamenilor de afaceri și patronilor de presă din postdecembrism. Cînd cineva trebuie scos din joc, fie pentru că a intrat în conflict de interese cu Binomul SRI-DNA, fie pentru c-a îndrăznit să-l critice în public, e scos din sertar dosarul lui sau, în unele cazuri, dosarul unui om de afaceri care l-ar putea denunța pe respectivul.

Ics Icsulescu? încruntă sprînceana Binomul, acesta trebuie pus la punct imediat. Ia să vedem ce dosar are la noi: N-are dosar, Șeful! Cu cine a făcut afaceri din 1990 pînă acum? Cu Ion Ionescu. Acesta are dosar? Are Șeful! Foarte bine. Îl luăm pe sus pe Ion Ionescu, îl vîrîm la beci și-i punem în vedere că poate scăpa numai dacă îl denunță pe Ics Icsulescu. Și uite așa se ajunge la înhățarea cu zgomot a lui Ics Icsulescu.

Cine e ținta Operațiunii Chiliman? Cum cine? Dacă sunteți atenți la așa zisele stenograme plasate de Binom presei de casă, ținta e Călin Popescu Tăriceanu. Călin Popescu Tăriceanu a devenit, prin campania sa spectaculoasă împotriva Statului polițienesc instaurat în România din ultimul timp, dușmanul de moarte al Binomului SRI-DNA. Călin Popescu Tăriceanu trebuie anihilat urgent!

De la Dosarul Chiliman se ajunge rapid la săltarea cu huiet a lui Călin Popescu Tăriceanu. Operațiunea, pregătită mediatic de așa zisele dezvăluiri din așa zisele stenograme date recent presei epolet-izate, va scoate din joc pe unul dintre cei mai importanți aliați ai lui Victor Ponta și va da o lecție publică tuturor celor care nu iau poziție de drepți în fața Binomului SRI- DNA. Se mai dă o lovitură cu acest prilej și lui Victor Ponta, avînd în vedere că e vorba de cumnatul lui.

A fost sacrificat Andrei Chiliman? Ei aș! A fost sacrificat pentru mai puțin Ovidiu Tender. Lovitura dată prin implicarea lui Călin Popescu Tăriceanu justifică sacrificarea unuia dintre liderii și finanțatorii partidului prezidențial PNL”, scrie Cristoiu pe blog.

Sursa stiripesurse.ro

Leave a Reply