Jigniri, înjurături și bătaie în toată regula din cauza unei țigări electronice

O femeie a fost snopită în bătaie într-un troleu de la RATB! Transportul în comun din București a fost din nou scena unui scandal între călători, de această dată, o femeie fiind bătută de niște pensionari, scrie stiripesurse.ro.

femeie bruscataSe pare că scandalul ar fi pornit de la femeie, care fuma o țigară electronică în troleu, asta în ciuda protestelor celorlalți călători, care erau deranjați de aburul emanat.

După ce, inițial, totul se rezumă la vorbe, femeia îl jignește pe un pensionar, iar situația devine violentă. Pe decursul scandalului, femeia este lovită de mai multe ori cu pumnul în figură.

Se pare că femeia era în stare de ebrietate. “Băi, să nu mai dai în femei, nenorocitule”, urla femeia la cel care o lovește cu brutalitate.

După ce a lovit-o de câteva ori, agresorul nu se satură și începe să o bată iar, totul în timp ce lumea din autobuz țipa. Într-un final, alți călători au sărit în ajutorul femeii care a continuat să îl jignească pe agresor. Vezi mai mult pe stiripesurse.ro