Lider PDL, fotografiat în timp ce primea o pungă cu bani?

În timpul emisiunii Sinteza Zilei din seara zilei de duminică, 15 martie 2015, jurnalistul Antena3, Mihai Gâdea, a prezentat o serie de imagini explozive realizate la hotelul deținut de Dorin Cocoș, scrie PSnews.ro.

florin-popescu-a3Imaginile prezentate în emisiune au fost realizate cu ocazia întâlnirilor organizate la hotelul deținut de Dorin Cocoș și la care participau personaje extrem de importante din politică și nu numai.

Zeci de fotografii realizate între 2009 şi 2014 arată cum se realiza circuitul şpăgii în tandemul Udrea-Cocoş. Nume importante, oameni care sunt acum în spatele gratiilor, dar şi afacerişti implicaţi în dosare penale grele veneau mereu în acelaşi loc: hotelul lui Dorin Cocoş.

În imaginile realizate în faţa hotelului lui Dorin Cocoş apar Gheorghe Ştefan, Claudiu Florică, Florin Popescu, Tiberiu Urdăreanu şi Răzvan Murgeanu.

Florin Popescu, „Baronul de Dâmboviţa” la acea vreme, a fost fotografiat în faţa hotelului lui Dorin Cocoş, în timp ce primea o pungă cu bani, conform antena3.ro.

Vezi mai mult pe PSnews.ro

Leave a Reply