Mașină de poliție, răsturnată în urma unui accident

Joi, 15 septembrie 2016, un autoturism Dacia Logan, inscripționat cu însemnele poliției s-a răsturnat după ce a fost lovit de un alt autoturism care nu a respectat semnul STOP la o intersecție.

masina-politieÎntâmplarea a avut loc în zona Griviței din municipiul Târgu Jiu, autospeciala intrând în coliziune cu un alt autoturism marca Dacia.

Potrivit pandurul.ro, șoferul mașinii de poliție este un agent de la Serviciul Logistic în vârstă de 45 de ani și nu purta uniforma în momentul în care s-a produs accidentul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. De vină pentru producerea acestuia ar fi șoferul Daciei, conform spuselor oamenilor legii. Conducătorul auto ar fi trebuit să oprească și să se asigure, semnul STOP fiind amplasat corespunzător. Problema pentru șofer a fost că semnul respectiv era acoperit complet de crengile de la o salcă, fiind aproape imposibil de văzut, lucru pe care l-a spus și acesta.

“În timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Târgu Jiu un bărbat de 60 de ani nu a acordat prioritate de trecere, nerespectând semnificația indicatorului “Oprire” unei autospeciale de poliție, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Șoferul riscă să-și piardă dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Pentru că a fost vorba de o tamponare, fără victime omenești, șoferul a scăpat fără dosar penal.

Leave a Reply