Mehedințeanul importat Tudor Chiuariu la un pas de excludere din PNL

În PNL s-a dat semnalul curateniei totale. “Le cerem tuturor persoanelor cercetate penal din partid, indiferent de funcția pe care o ocupă, să facă un pas înapoi din viața publică”, spune co-presedintele PNL din municipiul Iasi, scrie stiripesurse.ro.

chiuariuAcesta a publicat un comunicat catre partid in care ii cere senatorului Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei si deputatului Grigore Craciunescu sa faca “un pas inapoi din viata publica” si anunta ca s-au declansat demersurile de excludere din partid a senatorului Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei, condamnat definitiv.

Organizația municipală PNL Iași se disociază “definitiv și irevocabil” de fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, aflat in inchisoare.

“(…) noi, filiala municipală a PNL Iași mulțumim din inimă tuturor celor care au votat Klaus Iohannis și ne reafirmăm hotărârea de a face o cu totul altfel de politică, așa cum a spus și noul președinte ales al României, începând demersurile oficiale de excludere din partid a numitului Tudor Chiuariu, condamnat definitiv și irevocabil pentru fapte de corupție.

Citește mai mult pe stiripesurse.ro

 

Leave a Reply